Ο Τζάρετ Λέτο στο ρόλο του Χιου Χέφνερ -Η ζωή του μεγαλύτερου γυναικά γίνεται ταινία - iefimerida.gr

Ο Τζάρετ Λέτο στο ρόλο του Χιου Χέφνερ -Η ζωή του μεγαλύτερου γυναικά γίνεται ταινία

Ο Χιου Χέφνερ πριν το θάνατό του είχε εγκρίνει το γύρισμα της ταινίας (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κινηματογραφική οθόνη μεταφέρεται η ταραχώδης όσο και συναρπαστική ζωή του εκδότη του Playboy Χιου Χέφνερ, με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Τζάρετ Λέτο.

Η ανακοίνωση έρχεται λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το θάνατο του επιχειρηματία, ο οποίος πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 91 χρόνων, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Μπρετ Ράτνερ.

Όπως τονίζεται, ο ιδρυτής του Playboy πριν πεθάνει είχε δώσει την έγκρισή του για να γυριστεί η ταινία καθώς είχε δηλώσει ότι «τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται πολλή συζήτηση για να γυριστεί μία ταινία βασισμένη στη ζωή μου. Πιστεύω ότι πλέον έχουν βρεθεί οι τέλειοι συνεργάτες και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα...».

Ο Τζάρετ Λέτο στο ρόλο του Χιου Χέφνερ -Η ζωή του μεγαλύτερου γυναικά γίνεται ταινία | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε για τη συνεργασία με τον Λέτο «ο Τζάρετ είναι παλιός φίλος. Όταν άκουσε ότι πήρα τα δικαιώματα για την ιστορία του Χεφ, μου είπε: θέλω να παίξω το ρόλο αυτό". Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Τζάρετ μπορεί να το κάνει. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του σήμερα».

Η επισημοποίηση της έναρξης της ταινία κλείνει, όπως φαίνεται ένα σίριαλ πολλά χρόνων, καθώς όπως σημειώνει το περιοδικό Rolling Stone η υπόθεση «βιογραφική ταινία για τον Χιου Χέφνερ» βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2007. Μερικά από τα ονόματα που είχαν ακουστεί κατά καιρούς ότι θα υποδυθούν τον περιβόητο εκδότη ήταν αυτό του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και του Χιού Τζάκμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιου Χέφνερ Τζάρετ Λέτο ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ