Εκρηξη παγιδευμένης μοτοσικλέτας στο Παρίσι -Εξω από κτίριο του στρατιωτικού ακολούθου της Ιορδανίας - iefimerida.gr

Εκρηξη παγιδευμένης μοτοσικλέτας στο Παρίσι -Εξω από κτίριο του στρατιωτικού ακολούθου της Ιορδανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγιδευμένη μοτοσικλέτα εξερράγη έξω από την έδρα του στρατιωτικού ακολούθου της Ιορδανίας, στο Παρίσι. Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε τραυματισμός μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, επιβεβαίωσε τις δηλώσεις που μεταδόθηκαν νωρίτερα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας, Petra, σύμφωνα με το οποίο κανένα μέλος του προσωπικού δεν έχει τραυματιστεί.

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε έκρηξη μοτοσικλέτας έξω από το κτίριο της ιορδανικής στρατιωτικής αποστολής στο Παρίσι. Δεν είναι γνωστά τα αίτια της έκρηξης.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Παρισιού, η φωτιά επεκτάθηκε σε ένα διπλωματικό αυτοκίνητο, αλλά δεν υπάρχει κάτι που «να ανταποκρίνεται σε μία έκρηξη».

Αξιωματούχος της πρεσβείας δήλωσε πως το περιστατικό δεν φαίνεται εκ προθέσεως να στόχευε την Ιορδανία.

«Μοτοσικλέτα εξερράγη μπροστά από το κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του στρατιωτικού ακολούθου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα», δήλωσε αξιωματούχος της πρεσβείας. «Δεν φαίνεται να ήταν μια εκ προθέσεως ενέργεια που στοχεύει την Ιορδανία.»

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει πως το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι έκρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ