Eξαλλη η Κιμ Κατράλ με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Τι συνέβη μεταξύ τους - iefimerida.gr

Eξαλλη η Κιμ Κατράλ με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Τι συνέβη μεταξύ τους

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Κατράλ, που ενσάρκωσε τη Σαμάνθα στο «Sex and the City», μιλά για τους λόγους που δεν θέλει να γυριστεί η νέα ταινία της σειράς και δηλώνει ενοχλημένη με τη στάση της Σάρα Τζέσικά Πάρκερ.

Η Κιμ Κατράλ πρόσφατα κατηγορήθηκε πως ευθύνεται για την ματαίωση ενός τρίτου κινηματογραφικού «Sex and the City» λόγω των υπερβολικών απαιτήσεών της.

Μάλιστα, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε δηλώσει στο New York City Ballet Gala για την ματαίωση των γυρισμάτων που θα ξεκινούσαν το φθινόπωρο: «Εχει τελειώσει, δεν θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο, πολύ συμπαθητικό σενάριο και ιστορία. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη».

Απ' ότι φαίνεται όμως αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν τόσο πολύ στην Κιμ Κατράλ, η οποία πήγε καλεσμενη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν και έριξε τα βέλη της.

Διαβάστε τι είπε η Κιμ Κατράλ για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ