Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στις 18:00 στην Αθήνα - iefimerida.gr

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στις 18:00 στην Αθήνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού, αύριο Πέμπτη 5/10, δάσκαλοι και καθηγητές κατεβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), διοργανώνουν πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στις 18:00 στα Προπύλαια με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού.

Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου και η παράλληλη ανάδειξη των προβλημάτων που υπάρχουν τόσο στην εκπαίδευση όσο και στις ζωές των ίδιων των καθηγητών, είναι οι δύο στόχοι της αυριανής κινητοποίησης.

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για τα απογευματινά και εσπερινά σχολεία (από τις 17:00 μέχρι τις 20:00) ώστε να μπορεί να διευκολυνθεί η μαζικότερη συμμετοχή των καθηγητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ