Στάση εργασίας σήμερα από το έκτακτο προσωπικό του ΥΠΠΟ -Απλήρωτοι 4 μήνες - iefimerida.gr

Στάση εργασίας σήμερα από το έκτακτο προσωπικό του ΥΠΠΟ -Απλήρωτοι 4 μήνες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα τα μέλη του Πανελλήνιου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του υπουργείου Πολιτισμού, καθώς διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι το έκτακτο προσωπικό καθαριότητας του ΥΠΠΟ εδώ και 4 μήνες, παραμένει απλήρωτο.

Από τις 12:00 έως και τις 15:30 θα διεξαχθεί η στάση εργασίας, ενώ στις 12:30 υπάρχει προγραμματισμένη συγκέντρωση στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο, η κινητοποίηση γίνεται επειδή: «τo έκτακτο προσωπικό καθαριότητας του ΥΠ.ΠΟ.Α. παραμένει απλήρωτο επί 4 μήνες. Οι συνάδελφοι, με την εργασία τους κατά τη διάρκεια της απαιτητικής καλοκαιρινής περιόδου, φρόντιζαν ευσυνείδητα την καθαριότητα των πλέον δημοφιλών αρχαιολογικών χώρων. Απαιτούμε άμεση λύση για τους συναδέλφους καθαριστές. Ζητάμε την αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων που τους οφείλονται από τον Ιούνη και έπειτα. Όχι στην απλήρωτη εργασία, μόνιμη και σταθερή εργασία – όχι στις απολύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ