Κρήτη: Βρετανοί περιπατητές εγκλωβίστηκαν σε φαράγγι των Σφακίων - iefimerida.gr

Κρήτη: Βρετανοί περιπατητές εγκλωβίστηκαν σε φαράγγι των Σφακίων

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βοήθεια μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ζήτησαν το βράδυ της Τρίτης δύο Βρετανοί οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε φαράγγι των Σφακίων.

Το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης ενημερώθηκε λίγο μετά τις 21:00 μ.μ. για το συμβάν ενώ στη συνέχεια υπήρξε άμεση κινητοποίηση.

Το ζευγάρι Βρετανών επεχείρησε να διασχίσει ένα φαράγγι που καταλήγει στην Χώρα Σφακίων, ωστόσο έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε γκρεμό. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είναι καλά στην υγεία του ενώ εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα καταβληθούν προσπάθειες να ολοκληρωθεί η επιχείρηση τη νύχτα για να μην χρειαστεί να σταματήσει η επιχείρηση και να ξεκινήσει εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ