Απίστευτη ατάκα Μπόρις Τζόνσον: Η Σύρτη θα γίνει τουριστικός προορισμός αν την καθαρίσουν από τα πτώματα - iefimerida.gr

Απίστευτη ατάκα Μπόρις Τζόνσον: Η Σύρτη θα γίνει τουριστικός προορισμός αν την καθαρίσουν από τα πτώματα

Νέες αντιδράσεις προκαλεί ο Μπόρις Τζόνσον (Φωτογραφία: AP/ Pavel Neubauer)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο και να θέλει η Τερέζα Μέι να κρατήσει τον Μπόρις Τζόνσον στο υπουργικό συμβούλιο, εκείνος δεν την βοηθά.

Δεν έφταναν οι πιέσεις που δέχεται η Βρετανίδα πρωθυπουργός να καρατομήσει τον υπουργό Εξωτερικών επειδή εκείνος διαφωνεί δημοσίως μαζί της για το πώς χειρίζεται το Brexit, τώρα αυτός προκάλεσε νέες φωνές για απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, με απίστευτη ατάκα που είπε για τη Σύρτη της Λιβύης.

Ο Τζόνσον υποστήριξε ότι η πόλη που έχει διαλυθεί από τον πόλεμο πρέπει να καθαριστεί από τα πτώματα για να γίνει παγκόσμιας κλάσης τουριστικός και επιχειρηματικός προορισμός! Εργατικοί τον κατηγόρησαν ότι είναι αναίσθητος, άκαρδος και βάναυσος απέναντι σε εκείνους που σκοτώθηκαν στη μάχη για την ανακατάληψη της Σύρτης από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας για την επίσκεψή του στη Λιβύη, άφησε ανοιχτά στόματα όταν είπε: «Υπάρχει μία ομάδα Βρετανών επιχειρηματιών, υπέροχων τύπων, που θέλουν να επενδύσουν στη Σύρτη, στην ακτή, κοντά στο μέρος που εκτελέστηκε ο Καντάφι. Εχουν πραγματικά ένα λαμπρό όραμα να μετατρέψουν τη Σύρτη, με τη βοήθεια των δημοτικών αρχών, στο επόμενο Ντουμπάι. Το μόνο που πρέπει να κάνουν εκείνοι είναι να καθαρίσουν (σ.σ. την πόλη) από τα πτώματα».

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Μπόρις Τζονσον Σύρτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ