Αθώος δηλώνει ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους της απαγωγής του Μ. Λεμπιδάκη -Τι είπε ο συνήγορός του [βίντεο] - iefimerida.gr

Αθώος δηλώνει ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους της απαγωγής του Μ. Λεμπιδάκη -Τι είπε ο συνήγορός του [βίντεο]

Φωτογραφία: (EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται όλες τις κατηγορίες για τις οποίες διώκεται ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που τελικώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, θεωρείται ο «συνδετικός κρίκος» των δύο ομάδων απαγωγέων.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στην τοπική ιστοσελίδα cretalive, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Θωμάς Λεχωβίτης κάνει λόγο για «παιδαριώδη στοιχεία» και ισχυρίζεται ότι αυτά δεν επαρκούν για να διώκεται ο πελάτης του για πέντε κακουργήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για αρπαγή σε διακεκριμένη μορφή, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες φθορές, εμπρησμός από πρόθεση και απόπειρα εκβίασης.

Ο κ. Λεχωβίτης ανέφερε, επίσης, σαν παράδειγμα στοιχείου ότι στοιχείο εις βάρος του πελάτη του είναι και το γεγονός ότι «έκανε βόλτα με κάποιους συγκατηγορούμενούς» του.

Προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο έλαβαν και οι υπόλοιποι επτά συλληφθέντες. Το ekriti μεταδίδει πληροφορίες ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που αναλαμβάνουν μερίδιο ευθυνών και εμπλοκής στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ