Οπλα, διάσπαρτοι κάλυκες και ένα σφυρί -Οι πρώτες φωτογραφίες από το δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας - iefimerida.gr

Οπλα, διάσπαρτοι κάλυκες και ένα σφυρί -Οι πρώτες φωτογραφίες από το δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας

Φωτογραφία: Boston25 News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο απ’ όπου εξαπέλυσε την επίθεσή του ο μακελάρης του Λας Βέγκας κυκλοφόρησαν στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ενα τυφέκιο εφόδου, δεκάδες κάλυκες, ένα δίποδο και ένα σφυρί βρίσκονται πεσμένα στο πάτωμα του δωματίου του ξενοδοχείου που είχε «κλείσει» ο Στίβεν Πάντοκ.

Στο πάτωμα κείτεται και ένα σφυρί, το οποίο ο δράστης χρησιμοποίησε για να σπάσει τα πλαϊνά τζάμια του δωματίου ώστε να μπορεί να σημαδέψει καλύτερα τα θύματά του...

Οπλα, διάσπαρτοι κάλυκες και ένα σφυρί -Οι πρώτες φωτογραφίες από το δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας  | iefimerida.gr 0

Την εν λόγω φωτογραφία δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Boston25 News, μερικές ώρες μετά την επίθεση που άφησε πίσω της 59 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο Πάντοκ είχε 23 όπλα μέσα στο δωμάτιο 32.135 του ξενοδοχείου Μάντραλαϊ Μπέι ενώ άλλα 19 εντοπίστηκαν στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λας Βέγκας επίθεση Πάντοκ μακελειό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ