Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ενάμιση και πλέον μήνα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε μπροστά στις κάμερες για τον πολύκροτο χωρισμό του από την σύντροφό του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» όπου μεταξύ άλλων σχολίασε την έκταση που έδωσαν τα ΜΜΕ στο χωρισμό του: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Είναι ένα τίμημα και από εκεί και ύστερα πορεύεσαι με αυτό, προχωράς και πας παρακάτω. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Δεν έχω να δηλώσω κάτι για όλο αυτό το κομμάτι που γράφτηκε».

Στην ερώτηση για τις φήμες που μιλούν για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε:«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο γι’ αυτό το κομμάτι. Ότι σχολιάζεται, αναπαράγεται και δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση και να πω κάτι περισσότερο».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε, ακόμη γιατί δεν έχει διαγράψει από τους λογαριασμούς του στα social media παλιές φωτογραφίες του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

«Δεν διαγράφω. Υπάρχει εκεί αυτό το κομμάτι, είναι κομμάτι της ζωής σου και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι σαν ένα άλμπουμ ζωής».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ