Nomads: «Σκληρό» το πρώτο αγώνισμα -Νίκη για την ομάδα της «Φωτιάς», θα μείνουν σε βίλα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Nomads: «Σκληρό» το πρώτο αγώνισμα -Νίκη για την ομάδα της «Φωτιάς», θα μείνουν σε βίλα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Nomads έκανε πρεμιέρα και από το πρώτο αγώνισμα παίκτες και τηλεθεατές κατάλαβαν πως πρόκειται για ένα ριάλιτι με σκληρά αγωνίσματα.

Τα κορίτσια των τριών ομάδων έπρεπε να ισορροπήσουν σε στύλους που κρατούσαν οι συμπαίκτες τους και να περάσουν ορισμένα εμπόδια φτάνοντας στον τερματισμό. Η βροχή και ο αέρας δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τους παίκτες.

Nomads: «Σκληρό» το πρώτο αγώνισμα -Νίκη για την ομάδα της «Φωτιάς», θα μείνουν σε βίλα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι αθλητές, ομάδα Ωκεανός, πήραν την πρώτη νίκη, ωστόσο, οι διάσημοι, ομάδα Φωτιά, ισοφάρισαν. Ο τρίτος αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τη Μαντώ Γαστεράτου να «κλέβει» τη νίκη από την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο παρά πέντε.

Στη συνέχεια «Ωκεανός» και «Ζούγκλα» έδωσαν την τελευταία μάχη, με τους αθλητές (Ωκεανός) να κερδίζουν.

Nomads: «Σκληρό» το πρώτο αγώνισμα -Νίκη για την ομάδα της «Φωτιάς», θα μείνουν σε βίλα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οι διάσημοι, μετά τη νίκη, θα μείνουν στη βίλα, οι αθλητές ως δεύτεροι στο ψαροχώρι και οι πολίτες του κόσμου στην παραλία. Η ομάδα της Ζούγκλας στην παραλία προσπάθησε να φτιάξει κατάλυμα ώστε να κάνουν τη δοκιμασία που θα περάσουν πιο εύκολη.

Η νίκη της Φωτιάς:

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads πρώτο επεισόδιο νικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ