Μιχάλης Λεμπιδάκης: Αυτός μου φέρθηκε καλά, μην του κάνετε κακό - iefimerida.gr

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Αυτός μου φέρθηκε καλά, μην του κάνετε κακό

Φωτογραφία: Ιntimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι του επέστρεψε μετά από έξι μήνες ομηρείας ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος κατέθεσε στις αρχές για την περιπέτειά του. Οι περιγραφές του είναι συγκλονιστικές...

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive, o επιχειρηματίας, ερωτηθείς εάν δεχόταν σωματική βία, απάντησε αρνητικά αλλά φέρεται να εξομολογήθηκε σε έναν αστυνομικό ότι απέκτησε ιδιαίτερη σχέση με τον τελευταίο του φρουρό, έναν σωματώδη Σκοπιανό.

«Αυτός μου φέρθηκε καλά... Μην του κάνετε κακό» φέρεται να είπε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

«Πάντα με είχαν δεμένο με αλυσίδα. Ή στo χέρι ή στο πόδι, σαν σκυλί»ανέφερε ο επιχειρηματίας στην κατάθεσή του.

Οπως είπε χαρακτηριστικά «μου άλλαξαν 5 κρησφύγετα. Αυτό που με βρήκατε ήταν το 6ο. Κάθε φορά που έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο ήταν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες. Δεν μου ασκούσαν βία, αλλά πάντα μου τόνιζαν ότι θα έχω κακό τέλος. Για να μου αλλάξουν κρησφύγετα μου έβαζαν μια κουκούλα και με έβαζαν σε ένα αυτοκίνητο. Δεν έβλεπα όμως ούτε πού πήγαινα ούτε που έμπαινα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεμπιδάκης απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ