Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικοί σπάνε την πόρτα στο δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας - iefimerida.gr

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικοί σπάνε την πόρτα στο δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας

Φωτογραφία: (AP Photo/John Locher)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η αμερικανική κοινή έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το αιματοκύλισμα συναυλίας στο Λας Βέγκας, αμερικανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα από τη στιγμή που η αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου κρυβόταν ο μακελάρης Στίβεν Πάντοκ.

Ο 64χρονος άντρας άνοιξε πυρ από το παράθυρο του ξενοδοχείου, σκοτώνοντας 58 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 515. Μάλιστα, αμερικανικά ΜΜΕ εκφράζουν φόβους ότι ο δραματικός απολογισμός θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Στα ηχητικά κλιπ, διακρίνονται οι φωνές των αστυνομικών που ετοιμάζονται να σπάσουν την πόρτα του δωματίου όπου κρυβόταν ο ένοπλος -στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Mandalay Bay Hotel and Casino.

«Πλησιάζουμε την πόρτα του υπόπτου» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στον ασύρματο.

Στο ίδιο ηχητικό υλικό, οι αστυνομικοί ακούγονται να προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν ο ύποπτος βρίσκεται ακόμη μέσα στο δωμάτιο ή εάν έχει καταφέρει να διαφύγει.

Στο δεύτερο ηχητικό κλιπ, οι αστυνομικοί ακούγονται να ενημερώνουν τους ανωτέρους τους ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης έχει αυτοκτονήσει.

Ακούστε τα κλιπ, όπως τα μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN

Listen to police audio as officers entered the hotel room of the Las Vegas shooter.

Live updates: https://t.co/wMW88eEx4w pic.twitter.com/xnewwUw7Cu

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λας Βέγκας επίθεση μακελειό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ