Ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε 30.000 ευρώ στον Ταυλαρίδη -Ζητά αφαίρεση βαθμών ο παίκτης - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε 30.000 ευρώ στον Ταυλαρίδη -Ζητά αφαίρεση βαθμών ο παίκτης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεύτερη δόση ύψους 30.000 ευρώ δεν καταβλήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον Στάθη Ταυλαρίδη και πλέον ο Έλληνας αμυντικός ζητά αφαίρεση βαθμών.

Από την πλευρά του «τριφυλλιού» υπήρξε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και του ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής ποσού μεγαλύτερου των 10.000 ευρώ. Έτσι, ζητήθηκε να υπάρξει επιμήκυνση των δόσεων.

Το εν λόγω αίτημα απορρίφθηκε από την πλευρά Ταυλαρίδη, η οποία την Τρίτη προτίθεται να κάνει αίτημα στην αίτημα για ΕΠΟ για εξόφληση του συνόλου των οφειλόμενων που ανέρχονται στις 97.000 ευρώ καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει μηδενισμός για το τριφύλλι.

Μάλιστα, την Τρίτη θα λάβει την ενημέρωση για την πτώση του διακανονισμού και η Παγκόσμια Ομοσπονδία και έτσι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταβάλει άμεσα το σύνολο του ποσού θα τιμωρηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ταυλαριδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ