Ο Τραμπ σπάει παράδοση χρόνων -Δεν θα παραστεί στα βραβεία «Τζον Φ. Κένεντι» - iefimerida.gr

Ο Τραμπ σπάει παράδοση χρόνων -Δεν θα παραστεί στα βραβεία «Τζον Φ. Κένεντι»

«Ευτυχής» δηλώνει ο LL Cool J
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ράπερ και ηθοποιός LL Cool J ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show και μίλησε με πάθος για την ανάγκη ενότητας στη διχασμένη Αμερικής.

Αφού έγραψε πρόσφατα ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης hip-hop που θα λάβει τιμητική διάκριση από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι, ο τραγουδιστής του Mama Said Knock You Out σχολίασε την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να απουσιάζει από την τελετή.

Ο ράπερ, στον οποίο θα απονεμηθεί η τιμητική διάκριση αργότερα φέτος, εξέφρασε χαρά όταν έμαθε την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ που «σπάει» παράδοση χρόνων.

Ο Τραμπ σπάει παράδοση χρόνων -Δεν θα παραστεί στα βραβεία «Τζον Φ. Κένεντι» | iefimerida.gr 0

Είμαι ευτυχής που αποφάσισε να μην παραστεί γιατί θα αποσπούσε την προσοχή και το ενδιαφέρον θα επικεντρωνόταν στο ποιος κάθεται δίπλα σε ποιον. Χαίρομαι που το ενδιαφέρον θα δοθεί στη μουσική, τόνισε.

Ο 49χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ κάλεσε τους Αμερικανούς να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να ξεπεράσουν το σημερινό "παράλογο" πολιτικό κλίμα. «Το μόνο μέρος, στο οποίο μπορούμε πραγματικά να συνδεθούμε είναι το πνευματικό» σημείωσε. «Πρέπει να συνδεθούμε σε πνευματικό επίπεδο ως έθνος και να γνωριστούμε ξανά».

Υπενθυμίζοντας την αίσθηση της ενότητας που αναδύθηκε μετά τα καταστροφικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, ο ράπερ υπενθύμισε στους Αμερικανούς θεατές την προηγούμενη εικόνα τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ βραβεία Κένεντι LL Cool J
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ