Οι δύο Βέλγοι που ταξιδεύουν τον κόσμο ολόγυμνοι -Η τελευταία τους στάση στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι δύο Βέλγοι που ταξιδεύουν τον κόσμο ολόγυμνοι -Η τελευταία τους στάση στην Ελλάδα [εικόνες]

Instagram/nakedwanderings
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ζευγάρι που πιστεύει ότι η ζωή είναι πιο ωραία χωρίς ρούχα και το κάνει πράξη.

Πόσες φορές έχετε ακούσει ή διαβάσει για ανθρώπους που τα παράτησαν όλα για να γυρίσουν τον κόσμο; Η πίεση και το άγχος της σύγχρονης, καθημερινής ζωής έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν τη «βολεμένη» πλην πιεστική και, τελικά, «άδεια» ζωή και να βγουν από το comfort zone τους.

Μάλιστα πολλοί κάνουν τη νέα τους αρχή ως backpackers, δηλαδή ταξιδεύοντας με εφόδια μια σκηνή και τα απολύτως απαραίτητα. Πόσοι θα τολμούσαν ένα τέτοιο είδος ζωής; Και το βασικότερο: πόσοι από αυτούς θα το τολμούσαν γυμνοί;

Η Lins και ο Nick είναι ένα ζευγάρι από το Βέλγιο που εκπροσωπούν περήφανα αυτή την κατηγορία. Οι δύο τριαντάρηδες ταξιδεύουν τον κόσμο ανακαλύπτοντας παραλίες, απαλλαγμένοι από τα περιττά της ζωής και όταν λέμε «περιττά» εννοούμε τα ρούχα.

Διάβασε την ιστορία τους και δες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ