Επιφυλακτικός, παρά την έγκριση των μέτρων, παραμένει ο Ρέσλερ - iefimerida.gr

Επιφυλακτικός, παρά την έγκριση των μέτρων, παραμένει ο Ρέσλερ

Επιφυλακτικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιφυλακτικότητα αντιμετώπισε την έγκριση των νέων μέτρων λιτότητας ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, θεωρώντας ότι καθοριστική πλέον είναι η ετυμηγορία της τρόικα για την πρόοδο της χώρας.

«Παραμένουμε επιφυλακτικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Φίλιπ Ρέσλερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη γερμανική τηλεόραση. Η δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομίας κινήθηκε σε αντίθετη κατεύθυνση με αυτές των αγορών που την ίδια ώρα χαιρέτιζαν την έγκριση της νέας δέσμης μέτρων από το κοινοβούλιο στην Αθήνα, βλέποντας σε αυτή την εξέλιξη μία ανοικτή δίοδο για την έξοδο από την κρίση.

Ο Φίλιπ Ρέσλερ γνωστός για την επιμονή του να ζητά συνεχώς όλο και περισσότερες προσπάθειες από την Ελλάδα, στην ίδια συνέντευξη είπε επίσης ότι «τώρα όλα εξαρτώνται από αυτό που θα πει η τρόικα για την πρόοδο στην Ελλάδα».

Ωστόσο, η φωνή του δεν θεωρείται αποφασιστικής σημασίας στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού που συμμετέχει, αφού η εκλογική δύναμη του κόμματός του έχει συρρικνωθεί στο 3% των ψήφων, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, έναντι 14% στις εκλογές του 2009.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ