My Style Rocks: Αυτές οι δύο παίκτριες είναι πρώην Playmate και σήμερα είναι αγνώριστες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Αυτές οι δύο παίκτριες είναι πρώην Playmate και σήμερα είναι αγνώριστες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσοχή σε κάθε επεισόδιο προσπαθούν να κερδίσουν οι παίχτριες του Style Rock του ΣΚΑΪ, τόσο με τους επικούς τσακωμούς τους, όσο και με τις προχωρημένες επιλογές της.

Η εκπομπή μόδας, η οποία έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media μετά το ξέσπασμα που είχε μία από τις παίχτριες, η οποία δεν δίστασε μάλιστα να μαλώσει και με τους κριτές για την καλή κριτική συμπαίχτριας της.

Ένας άλλος λόγος που έκανε τους χρήστες του διαδικτύου να πάρουν φωτιά ήταν και οι περιστάσεις για τις οποίες ντύνοντας οι παίχτριες, καθώς το concept του ντυσίματος της Αλεξάνδρας είχε να κάνει με Gala κατά της πετρελαιοκηλίδας στο Σαρωνικό, ενώ μία άλλη παίχτρια, η Ραμόνα ντύθηκε και χτενίστηκε για να πάει στη Γερμανία για να αγοράσει ένα σαρκοφάγο φυτό σε μια έκθεση.

Πάντως πέρα από τα κλάμματα στο show και τα γέλια στο Twitter, μερικές από τις παίχτριες δεν έχουν επιλεγεί τυχαία για να συμμετάσχουν στο «My Style Rocks».

Συγκεκριμένα, δύο από τις παίχτριες έχουν περάσει από τα ελληνικά PlayMate πριν αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να είναι πλέον αγνώριστες στην tv.

Η πρώτη είναι η Τζώρτζια, η οποία το 2007 συμμετείχε «PlayMate» από τα οποία κέρδισε και τον τίτλο «Super Star». Μάλιστα, η ίδια έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «ΟΛΑ» το 2009.

My Style Rocks: Αυτές οι δύο παίκτριες είναι πρώην Playmate και σήμερα είναι αγνώριστες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η δεύτερη παίχτρια που έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς είναι και αυτή που έχει ξεσπάσει τις περισσότερες φορες στο «My Style Rocks», η Ραμόνα.

Η παίκτρια που κλαίει, που έρχεται σε αντιπαράθεση με τις συμπαίκτριές της, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την ίντριγκα που δημιουργεί, μας είναι γνωστή από πιο παλιά καθώς το 2007 συμμετείχε στα Playboy Greek Playmates Awards.

My Style Rocks: Αυτές οι δύο παίκτριες είναι πρώην Playmate και σήμερα είναι αγνώριστες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks playmate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ