Συγκινητικές στιγμές στα Καλέσα μετά την απελευθέρωση Λεμπιδάκη -Ηχησαν καμπάνες, ετοιμάζεται τρικούβερτο γλέντι - iefimerida.gr

Συγκινητικές στιγμές στα Καλέσα μετά την απελευθέρωση Λεμπιδάκη -Ηχησαν καμπάνες, ετοιμάζεται τρικούβερτο γλέντι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, 186 ημέρες μετά την απαγωγή του, έγινε δεκτή με ανακούφιση στα Καλέσα Ηρακλείου, το χωριό όπου μένει ο επιχειρηματίας.

Όπως ανέφερε το Κρήτη TV, νωρίς το πρωί, μόλις γνωστοποιήθηκε η είδηση, οι καμπάνες της εκκλησίας ήχησαν χαρμόσυνα, με τους κατοίκους να ξαφνιάζονται, λίγο πριν ενημερωθούν και αυτοί για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού ετοιμάζουν για σήμερα, πάντα όπως αναφέρει το Κρήτη TV, γλέντι με ψητά κρέατα και μπόλικη ρακή.

Συγκινητικές στιγμές στα Καλέσα μετά την απελευθέρωση Λεμπιδάκη -Ηχησαν καμπάνες, ετοιμάζεται τρικούβερτο γλέντι | iefimerida.gr 0

«Τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε χαρούμενοι, πήγαν όλα καλά και θα το γλεντήσουμε», είπε στην κάμερα του Κρήτη TV ένας από τους κατοίκους σε καφενείο στα Καλέσσα.

«Είχαμε μεγάλη αγωνία. Έξι μήνες ήταν αυτοί», συμπλήρωσε ένας άλλος, για να καταλήξει: «Χαιρόμαστε όλοι που είναι καλά ο άνθρωπος. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το χωριό μας».

Ανακούφιση και στο εργοστάσιο της εταιρείας

Την ίδια ώρα, στο εργοστάσιο της εταιρείας του επιχειρηματία, οι εργαζόμενοι εξέφραζαν από το πρωί την ανακούφισή τους και τη χαρά τους που ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι σώος και αβλαβής.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο κ. Λεμπιδάκης είναι καλά, έστω και έτσι (σ.σ.: προφανώς αναφερόμενος στο ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε κακή κατάσταση)», είπε ένας εργαζόμενος της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τη διοίκηση για το αίσιο τέλος της απαγωγής πριν από τη δημοσίευση της είδησης στον Τύπο.

Περιφερειάρχης: Θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς

Την ικανοποίηση του, για την αίσια εξέλιξη της υπόθεσης Λεμπιδάκη, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς και στο σύνολο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που σχεδίασαν, συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μια υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία της Κρήτης τους τελευταίους μήνες ολοκληρώθηκε, αποκαθιστώντας το αίσθημα ασφάλειας των Κρητικών. Ευχόμαστε, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά την εξάμηνη απαγωγή και περιπέτεια του, υγιής να επιστρέψει στην οικογένεια του και να συνεχίσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ