Πώς πέρασε τις πρώτες ώρες εκτός φυλακής ο Ο Τζέι Σίμπσον [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς πέρασε τις πρώτες ώρες εκτός φυλακής ο Ο Τζέι Σίμπσον [εικόνες & βίντεο]

Ο πρώην θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου λίγο πριν αφεθεί ελεύθερος (Φωτογραφίες: ASSOCIATED PRESS)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες του ώρες ως ελεύθερος άνθρωπος, μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή για ένοπλη ληστεία, απολαμβάνει ο πρώην αστέρας του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Ο Τζέι Σίμπσον.

Ο Σίμπσον, που αφέθηκε την Κυριακή από τις φυλακές της Νεβάδα, εντοπίστηκε αρχικά από τα αμερικανικά μέσα που τον έχουν πάρει στο κατόπι, σε βενζινάδικο της περιοχής.

Όταν τον ρώτησαν πώς νιώθει ως ελεύθερος άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια, εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Πού να ξέρω; Είμαι στο αυτοκίνητο τις τελευταίες πέντε ώρες».

Λίγες ώρες μετά εθεάθη να απολαμβάνει το πρώτο του τυπικά αμερικανικό γεύμα ως ελεύθερος ξανά: με ένα γεύμα στα McDonalds.

Όπως δήλωσε στο Associated Press ο αξιωματικός που επιτηρεί την αποφοίτησή του, ο Σίμπσον σκοπεύει να ζήσει στο Λας Βέγκας και προς το παρόν δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Φλόριντα, όπου ζουν τα δύο του παιδιά. «Δεν πρόκειται να κρυφτεί. Θα αφοσιωθεί στα παιδιά του, τους φίλους του, την οικογένειά του και το γκολφ», δήλωσε στο CNN o Τομ Σκότο, φίλο του Σίμ Σκότο.

Πώς πέρασε τις πρώτες ώρες εκτός φυλακής ο Ο Τζέι Σίμπσον [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο 70χρονος θα πρέπει να λάβει έγκριση για να αλλάξει κατοικία καθώς για τα επόμενα πέντε χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση. Το διάστημα της επιτήρησης πάντως μπορεί να αλλάξει, αν επιδείξει καλή συμπεριφορά.

Τον περασμένο Ιούλιο ο 70χρονος, που πριν από 20 χρόνια είχε αθωωθεί για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του κι ενός φίλου της, εμφανίστηκε στα μέλη του συμβουλίου αποφυλάκισης της Πολιτείας της Νεβάδας μέσω βίντεο από το Σωφρονιστικό Κέντρο Λάβλοκ. Έσκυψε το κεφάλι και φάνηκε να δακρύζει όταν τα τέσσερα μέλη της επιτροπής ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της αποφυλάκισής του. Κατόπιν σηκώθηκε και έσφιξε τα χέρια του, ευχαριστώντας τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΤΖΕΙ ΣΙΜΠΣΟΝ ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ