Tα πρώτα λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του - iefimerida.gr

Tα πρώτα λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του

Στη σχολή αστυφυλάκων μεταφέρθηκε ο Μιχ. Λεμπιδάκης / Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την απελευθέρωσή του, έκανε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

«Σας ευχαριστώ. Δεν το πιστεύω πως με σώσατε», φέρεται να είπε ο επιχειρηματίας στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το flashnews.gr. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Λεμπιδάκης έκλαιγε με λυγμούς την ώρα που η αστυνομία τον απελευθέρωνε, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι το θρίλερ της απαγωγής του έλαβε τέλος.

O επιχειρηματίας εντοπίστηκε καταβεβλημένος και αδυνατισμένος σε εγκαταλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων στη γέφυρα της Ζουρίδας, μεταξύ Ρεθύμνου και Χανίων.

«Ο άνθρωπος είναι σώος και κοντά στους δικούς του, τον εξετάζουν οι γιατροί αυτή τη στιγμή. Έχουν συλληφθεί αρκετοί απαγωγείς», δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Λύτρα δεν πληρώθηκαν», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκας, η επιχείρηση έγινε εντελώς αιφνίδια και τη σωστή χρονική στιγμή. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα φέρναμε σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του Μιχάλη Λεμπιδάκη».

Στην συντονισμένη αυτή επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί τόσο από την Κρήτη, όσο και από την Αθήνα.

Ο κ. Τόσκας ανέφερε επίσης ότι οι αυτουργοί της απαγωγής Λεμπιδάκη πήραν ένα σημαντικό μάθημα, δεδομένου ότι τα λύτρα δεν καταβλήθηκαν ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ