Αποκάλυψη: Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε «ρίξει πόρτα» στο Star Wars -Είχε απαγορεύσει γυρίσματα - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε «ρίξει πόρτα» στο Star Wars -Είχε απαγορεύσει γυρίσματα

Το αίτημα είχε γίνει «πριν λίγα χρόνια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασίλισσα Ελισάβετ αρνήθηκε να την έγκρισή της προκειμένου να πραγματοποιηθούν γυρίσματα στις βασιλικές εγκαταστάσεις του Windsor Great Park στο Μπερκσάιρ, αποκάλυψε εκπρόσωπος του θρόνου.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ακινήτου, οι προγραμματισμένες σκηνές δεν ήταν κατάλληλες για το πάρκο, προσθέτοντας: «Δεν αποφασίζουμε με βάση τις διασημότητες ή τη δημοφιλία των ταινιών».

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του θρόνου, η τοποθεσία δεν ήταν κατάλληλη για να βρίσκεται εκεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Το Star Wars είναι κάτι τεράστιο, και το ρίσκο για το πάρκο ήταν πολύ μεγάλο».

Ο εκπρόσωπος δεν αποκάλυψε για τα γυρίσματα ποια ακριβώς ταινίας είχε γίνει το αίτημα, περιορίστηκε όμως να πει ότι η προσέγγιση είχε γίνει «πριν λίγα χρόνια».

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρκο έκτασης άνω των 20.000 στρεμμάτων χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για τη νέα ταινία Winnie-the-Poo Goodbye Christopher Robin.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ star wars
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ