Γιατί νιώθεις λυπημένη μετά το σεξ; - iefimerida.gr

Γιατί νιώθεις λυπημένη μετά το σεξ;

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νιώθεις λυπημένη μετά το σεξ; Δεν είσαι η μόνη. Πολλές γυναίκες νιώθουν ακριβώς το ίδιο πράγμα και οι ερευνητές ξέρουν την αιτία.

Kαι ενώ έχεις περάσει πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και έχει κάνει πολύ καλό σεξ, δεν καταλαβαίνεις τον λόγο που νιώθεις λυπημένη μετά από αυτό.

Μην ανησυχείς. Δεν σου συμβαίνει κάτι ανησυχτικό. Το παθαίνουν κι άλλες γυναίκες και οι ψυχολόγοι έχουν βρει την αιτία που νιώθεις έτσι μελαγχολικά.

Παρόλο που καμία δεν μιλάει ποτέ ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, θα δεις ότι πολλές βιώνουν την ίδια ανεξήγητη εμπειρία με σένα.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι πολλές γυναίκες μετά από ένα εξαντλητικό και καλό κρεβάτι, κλαίνε ή κλείνονται για λίγη ώρα στον εαυτό τους. Ο αριθμός αυτός στους άνδρες είναι βέβαια πολύ μικρότερος, γιατί πιο δύσκολα εκδηλώνονται.

Διάβασε για ποιο λόγο νιώθεις λυπημένη μετά το σεξ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ λύπη γυναίκα θλίψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ