Ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στο πλευρό των Καταλανών: Ντροπή αυτό που συμβαίνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στο πλευρό των Καταλανών: Ντροπή αυτό που συμβαίνει [εικόνες]

Ο Ζεράρ Πικέ την ώρα που ψηφίζει (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Καταλονίας, ενώ την ίδια ώρα είναι στον «αέρα» η αναμέτρηση με της Λας Πάλμας εξαιτίας μίας κίνησης της αντίπαλης ομάδας.

«Το να ψηφίζεις είναι δημοκρατία», έγραψε στο Twitter ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, ενώ ο Ζεράρ Πικέ δημοσίευσε φωτογραφία του την ώρα που ψηφίζει.

Votar es democracia!

Ja he votat. Junts som imparables defensant la democràcia. pic.twitter.com/mGXf7Qj1TM

Ο πρώην μέσος της ομάδας, Τσάβι Φερνάντες, δήλωσε ότι αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία είναι ντροπή και κάλεσε την ισπανική κυβέρνηση να αφήσει τους πολίτες να ψηφίσουν ειρηνικά.

VÍDEO. Xavi Hernández: “El que està passant a Catalunya és una vergonya” #fcblive #1OCatRadio pic.twitter.com/7M23DfwgkZ

Στο μεταξύ, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι στον «αέρα» η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και της Λας Πάλμας, η οποία ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε μία ισπανική σημαία στη φανέλα της, για να δείξει την υποστήριξή της στην ενότητα της χώρας.

«Σήμερα κάνουμε κάτι πολύ απλά. Με την ισπανική σημαία στη φανέλα μας θέλουμε να ψηφίσουμε ομόφωνα σε μία φανταστική ψηφοφορία στην οποία κανείς δεν μας κάλεσε: πιστεύουμε στην ενότητα της Ισπανίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Λας Πάλμας.

COMUNICADO OFICIAL
https://t.co/okzQAcyTj7 pic.twitter.com/5nt9GpjnwX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα δημοψήφισμα Καταλονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ