Βούτσης: Δεν είμαστε της ίδιας μήτρας με τους ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Βούτσης: Δεν είμαστε της ίδιας μήτρας με τους ΑΝΕΛ

Αισιόδοξος για την αξιολόγηση δήλωσε ο κ. Βούτσης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επεσήμανε ο Νίκος Βούτσης, εκτιμώντας όμως ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα είναι αρραγής μέχρι τέλους της κοινοβουλευτικής περιόδου.

Τα δύο κόμματα δεν προέρχονται από την ίδια μήτρα, δεν έχουν την ίδια διαδρομή, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα». Αναφερόμενος στους ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι το κόμμα «εξελίσσεται σε μια πορεία σύγκλισης και εναρμόνισης με απόψεις κεντρώες -κεντροδεξιές».

Σε ερώτηση αν είναι η ώρα για ανασχηματισμό, ο κ. Βούτσης απάντησε ότι τα πράγματα θα είναι πιο ώριμα για αυτό μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αυτή μπορεί να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και ευρείες συναινέσεις, ανεξαρτήτως του ποιος θα αναλάβει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

«Αγκάθια που τυχόν θα βρεθούν στο δρόμο, θα λυθούν με ευρωπαϊκή σφραγίδα, όπως έγινε και εσχάτως με τις θέσεις του ΔΝΤ για τις τράπεζες», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης ΑΝΕΛ ανασχηματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ