Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη. Πηγή φωτό: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια δύσκολη και πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από το κεφάλι της υποβλήθηκε χθες η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

Λίγες ώρες μετά την επέμβαση, η δημοσιογράφος ανάρτησε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, ευχαριστώντας όλους όσοι της συμπαραστέκονται.

Όπως έγραψε: «Καλημέρα!!! Μόλις σήμερα συνήλθα σχετικά! Όλα πήγανε καλά!!!!! Σας Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας!!! Σας έχω όλους στο μυαλό μου όμως δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.. χρειάζομαι ξεκούραση και ηρεμία για λίγο καιρό».

Καλημέρα!!! Μόλις σημερα συνήλθα σχετικά! Όλα πήγανε καλα!!!!! Σας Ευχαριστω όλους για τις ευχες σας και την αγάπη σας!!! Σας εχω όλους στο μυαλό μου όμως δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.. χρειάζομαι ξεκούραση και ηρεμία για λίγο καιρο..❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις Σεπ 30, 2017, 2:16πμ PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ