Σαν φιλαράκια Ομπάμα και Χάρι στην κερκίδα -Η λατρεία του πρίγκιπα για τα μωρά [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαν φιλαράκια Ομπάμα και Χάρι στην κερκίδα -Η λατρεία του πρίγκιπα για τα μωρά [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Χάρι συνομιλεί με αθλητές στους αγώνες Invictus. Πηγή φωτό: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε να γοητεύει τα πλήθη και τους αθλητές στους αγώνες Invictus στο Τορόντο την Παρασκευή, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε ένα αξιολάτρευτο μωρό. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Παρακολούθησε αγώνες μπάσκετ μαζί με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα φιλικός.

Σαν φιλαράκια Ομπάμα και Χάρι στην κερκίδα -Η λατρεία του πρίγκιπα για τα μωρά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία ενός μικρού μωρού και μόλις το είδε χάιδεψε την πατουσίτσα του, λίγο πριν τους τελικούς αγώνες κολύμβησης στο αθλητικό κέντρο του Toronto Pan Am.


Δεν ήταν όμως το πρώτο παιδί που απέσπασε την προσοχή του πρίγκιπα. Την Τετάρτη, οι κάμερες κατέγραψαν ένα δίχρονο κοριτσάκι που έκλεβε ποπ κορν από τον πρίγκιπα, του οποίου η αντίδραση μόλις το ανακάλυψε, ήταν μοναδική.

If you haven't seen this clip of a toddler snacking on Prince Harry's popcorn while watching volleyball at the Invictus Games - give it a watch. #IAm

(H/T Bored Panda) #InvictusGames pic.twitter.com/CajlUC5ilC

Σαν φιλαράκια Ομπάμα και Χάρι στην κερκίδα -Η λατρεία του πρίγκιπα για τα μωρά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σαν φιλαράκια Ομπάμα και Χάρι στην κερκίδα -Η λατρεία του πρίγκιπα για τα μωρά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σαν φιλαράκια Ομπάμα και Χάρι στην κερκίδα -Η λατρεία του πρίγκιπα για τα μωρά [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Χάρι δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του να κάνει δική του οικογένεια κάτι που όπως φημολογείται δε θα αργήσει και πολύ, καθώς τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν πως η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ηθοποιό, με την οποία εμφανίστηκε δημόσια προχθές, δε θα αργήσει να γίνει.


Χθες πάντως ήταν μια γεμάτη μέρα για τον πρίγκιπα Χάρι καθώς παρακολούθησε αγώνες μπάσκετ μαζί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δείχνοντας μάλιστα μεγάλη οικειότητα.


Βέβαια, ο 33χρονος πρίγκιπας έχει συναντηθεί με τον 56χρονο πολιτικό αρκετές φορές στο παρελθόν και οι δύο άνδρες έχουν αναπτύξει μια ζεστή φιλία.


Οι δύο άνδρες ήταν ντυμένοι casual, κουβεντιάζοντας με ενθουσιασμό, γελώντας και αστειευόμενοι παρακολουθώντας έναν αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΗΠΑ- Γαλλίας.

Look who came to the Invictus Games wheelchair basketball @BarackObama @DrBiden @JoeBiden pic.twitter.com/mDDtC7UFqr


Παρόλο που η άφιξή τους ήταν απροειδοποίητη, οι δυο τους έγιναν δεκτοί με πλήθος χειροκροτημάτων από τους θεατές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ