Παθιασμένη επιστολή της Κίντμαν για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας -Το μήνυμά της στις γυναίκες - iefimerida.gr

Παθιασμένη επιστολή της Κίντμαν για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας -Το μήνυμά της στις γυναίκες

Η Κίντμαν έστειλε παθιασμένο μήνυμα στις γυναίκες (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Κίντμαν ένωσε τη φωνή της με εκείνες των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Στην παθιασμένη της επιστολή στο περιοδικό «Porter», η 50χρονη ηθοποιός σημειώνει ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί πως θα ήταν σε μειονεκτική θέση, επειδή γεννήθηκε γυναίκα. «Είναι στο DNA μου η ιδέα ότι οι γυναίκες και οι άνδρες είναι ίσοι. Με μεγάλωσε μία ισχυρή φεμινίστρια και ένας πλήρως υποστηρικτικός πατέρας», έγραψε, ενώ συμπληρώνει ακόμη ότι οι «φεμινιστικές ρίζες» της την οδήγησαν στον ΟΗΕ και τον ρόλο της ως πρέσβειρα καλής θέλησης.

Χάρη σε αυτόν τον ρόλο, σημειώνει, κατανόησε πλήρως τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο. «Οι ιστορίες που έχω ακούσει με έχουν συνταράξει και με άλλαξαν για πάντα», σημειώνει ακόμη η Κίντμαν, η οποία είχε αναφερθεί στο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας και στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία κάλεσε τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν τις προσκλήσεις με το κεφάλι ψηλά και να υποστηρίξουν η μία την άλλη. «Κάθε μία από εμάς, λίγο ή πολύ, θα αντιμετωπίσουμε προκλήσεις, που οφείλονται συχνά στο γεγονός ότι είμαστε γυναίκες σε έναν άνισο κόσμο. Εχει συμβεί σε εμένα, είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί και σε εσάς. Σε τέτοιες στιγμές, σκέφτομαι εκείνες που με στηρίζουν, που με σηκώνουν και με ενθαρρύνουν να πιστεύω στον εαυτό μου», τονίζει ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν ενδοοικογενειακή βία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ