Χατζηδάκης: Τώρα ανακάλυψαν δάσος στο Ελληνικό; -Αλλεργία της κυβέρνησης στις επενδύσεις - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Τώρα ανακάλυψαν δάσος στο Ελληνικό; -Αλλεργία της κυβέρνησης στις επενδύσεις

Επίθεση Χατζηδάκη στην κυβέρνηση για τις επενδύσεις (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωστής Χατζηδάκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, για τη στάση της απέναντι στις επενδύσεις και ιδιαίτερα για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό.

«Τόσα χρόνια πετούσαν τα αεροπλάνα και κανείς δεν αντιδρούσε. Τώρα τους πειράζει; Τώρα ανακάλυψαν το δάσος; Τσιμέντο είναι. Πού είναι το δάσος;», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο «Ε» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει... αλλεργία στις επενδύσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Την επένδυση στο Ελληνικό την τρενάρει η κυβέρνηση δύο χρόνια. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο θέμα της FRAPORT δήλωσε ότι πρέπει να τηρηθούν οι συμβάσεις. «Αν δεν τηρηθούν τότε την λύση θα την δώσουν τα δικαστήρια», συμπλήρωσε.

Τέλος, σχολιάζοντας την αλλαγή «φρουράς» στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και την αποχώρηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τόνισε: «Αν δεν υπάρχει κάποιος σκληρός στην Γερμανία, δεν θα έχει άλλοθι η κυβέρνηση, η οποία λέει παραμύθια με δράκους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ελληνικό Fraport
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ