Παναθηναϊκός: «Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί, υπάρχει ελπίδα» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί, υπάρχει ελπίδα»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιτροπή των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού συνεδρίασε και αποφάσισε τους τρόπους με τους οποίους θα κινηθούν στο άμεσο διάστημα για να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Βασικός άξονας στον οποίο θα δουλέψουν είναι η ανάγκη να βρεθούν χρήματα μέχρι το τέλος της σεζόν και εκεί θα στηριχθούν πολύ στον απλό φίλαθλο του ΠΑΟ. Μετά από όλα αυτά, θα γίνει και μια αναζήτηση από τους παλαίμαχους για να βρεθούν πόροι τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό πόροι.

Αντωνιάδης: «Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί, υπάρχει ελπίδα για τον Παναθηναϊκό»

Ένα πλάνο έχουν συγκροτήσει οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού με στόχο τη σωτηρία της ομάδας. Αυτό έκαναν γνωστό σήμερα, με τον Αντώνη Αντωνιάδη, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης που έγινε σήμερα, να αποφεύγει να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Όπως τόνισε, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν την πρότασή τους αυτή στο ΔΣ της ΠΑΕ με στόχο για να αποφασιστεί εάν θα τεθεί ή όχι σε εφαρμογή.

«Ναι, έχουμε στεναχωρηθεί. Είναι η πρώτη συγκέντρωση των παλαιμάχων να καταγράψουμε το πρόβλημα. Μιλήσαμε για ένα σχέδιο οικονομικού χαρακτήρα αλλά για λόγους δεοντολογίας θα πρέπει να το πούμε πρώτα στο ΔΣ», ανέφερε σχετικά και συνέχισε:

«Δεν καταλογίζουμε ευθύνες σε κανέναν. Κοιτάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε πως ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί στα βράχια. Αν βρεθούν χρήματα θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια, δεν λέμε ότι το άνοιγμα θα το λύσουμε εμείς, όμως. Αν ο Παναθηναϊκός αναρρώσει από τα άμεσα προβλήματα τότε θα έχει δημιουργηθεί και ένα κλίμα ιδανικό για να βρούμε επενδυτές για να σωθεί ο Παναθηναϊκός».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης κατέληξε: «Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί και βοηθήσει με το σχέδιο, νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη συγκέντρωση μας. Οι παλαίμαχοι είναι άτομα που βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την πατρίδα. Θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να βρεθούν χρήματα για να μην τιμωρηθούμε. Σε χορηγούς, Παναθηναϊκούς. Παντού θα απευθυνθούμε».

Καμάρας: «Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Δήλωση έκανε και ο Αριστείδης Καμάρας, μετά τη συνάντηση των παλαιμάχων! «Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους φίλους του. Θα παλέψουμε μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη», τόνισε.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αριστείδη Καμάρα: «Ο μεγάλος Παναθηναϊκός, αυτός ο ιστορικός σύλλογος, έχει προβλήματα. Και εκείνοι που τον πονούν περισσότερο είναι εκείνοι που έσπευσαν να τον στηρίξουν, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο. Είναι, αναμφίβολο, ότι η ομάδα περνάει μία μεγάλη κρίση οικονομική κρίση. Αυτό δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν φίλαθλο. Πρέπει να ασχοληθούμε πάρα πολύ ενεργά με το πρόβλημα αυτό. Έγιναν μελέτες και προτάσεις σήμερα. Η απόφαση είναι πως πρέπει, το συντομότερο δυνατό, να τις μεταφέρουμε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο τώρα. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε το ενδεχόμενο του Πρωτοδικείου. Έχουμε την εμπειρία του 2012, όπου η Παναθηναϊκή Συμμαχία γλίτωσε τον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους φίλους του. Να κινητοποιηθούν όλες οι Παναθηναϊκές ομάδες. Υπάρχει διάθεση να δώσουμε μία μάχη. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός παλαίμαχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ