Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το μεσημέρι στην Εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο 113ο χλμ. Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα, προκαλώντας αναστάτωση.

Τον μηχανισμό εντόπισε κάτω από το κιγκλίδωμα εργαζόμενος, που έκοβε χόρτα, και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και Πυροσβεστικά οχήματα ενώ για λόγους ασφαλείας η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία.

Οι αρχές εντόπισαν μασούρι δυναμίτιδας με προσαρμοσμένο κινητό τηλέφωνο, τα οποία ήταν απενεργοποιημένα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη διάσπασης.

Ο μηχανισμός έχει μεταφερθεί πλέον στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο μηχανισμός να είχε πεταχτεί σε προγενέστερο χρόνο, από κάποιον που ήθελε να αποφύγει αστυνομική έρευνα, και δεν συνδέεται με τη διαδρομή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος βρισκόταν σε σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του δημαρχείου Καλαμάτας.

Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκρηκτικός μηχανισμός εθνική οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ