Αυτή η blogger εξαπάτησε χιλιάδες ανθρώπους λέγοντας ότι νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και εναλλακτικές θεραπείες - iefimerida.gr

Αυτή η blogger εξαπάτησε χιλιάδες ανθρώπους λέγοντας ότι νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και εναλλακτικές θεραπείες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 25χρονη από την Αυστραλία που υποδύθηκε την καρκινοπαθή καλείται να πληρώσει 410.000 δολάρια για εξαπάτηση καταναλωτών.

Επίλογος δόθηκε σε δικαστική αίθουσα της Μελβούρνης στην πολύκροτη υπόθεση εξαπάτησης από την wellness blogger Μπελ Γκίμπσον.

Η 25χρονη τον Μάιο του 2013 έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία διατροφής και ευεξίας πάνω στο γεγονός πως δήθεν κατάφερε να επιβιώσει από τον καρκίνο στον εγκέφαλο με τον οποίο διαγνώστηκε, μόνο και μόνο επειδή έκοψε τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά και αφιερώθηκε στην ολιστική ιατρική. «Πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν έρθει σε αυτό τον κόσμο για να γίνουν δάσκαλοι. Και ξέρω πως αψήφησα τόσους πολλούς κανόνες της ζωής και του σύμπαντος για κάποιο λόγο», είχε δηλώσει σε μια παλιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε την ιστορία της Μπελ Γκίμπσον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ