ΑΕΚ: Τιμωρία δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τιμωρία δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ βαριά «καμπάνα» για την ΑΕΚ, καθώς για τα καπνογόνα που άναψαν οπαδοί της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο.

Η πρώτη ομάδα που θα τιμωρηθεί βάση του νέου κανονισμού είναι η ΑΕΚ τελικά, μιας και η Ενωση τιμωρήθηκε για απλό άναμμα καπνογόνων με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 32.000 ευρώ πρόστιμο.

H τιμωρία είναι βάση του νέου πολύ αυστηρίου πειθαρχικού κώδικα και η ΑΕΚ ήταν υπότροπη, αφού μετά τα Ιωάννινα και το Περιστέρι (με Λαμία) για 3η φορά ήταν υπότροπη και τιμωρήθηκε. Ο κανονισμός αναφέρει 1-2 αγωνιστικές τιμωρία, με την ΠΑΕ να κάνει αμέσως έφεση. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί χωρίς τους φίλους της με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 24/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/1915915 από 26/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τιμωρία Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ