Ανατροπή στο θρίλερ με τον σκελετό που βρέθηκε στο Σούνιο -Τα οστά ανήκουν σε άνδρα, όχι σε γυναίκα - iefimerida.gr

Ανατροπή στο θρίλερ με τον σκελετό που βρέθηκε στο Σούνιο -Τα οστά ανήκουν σε άνδρα, όχι σε γυναίκα

Σε άνδρα ανήκουν τελικά τα οστά που βρέθηκαν στο Σούνιο / Intimenews: αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Σουνίου και τον ταξιδιωτικό σάκο με τα οστά που βρέθηκε σε σπηλιά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα οστά ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Αρχικά οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα. Μέσα στον σάκο βρέθηκαν κομμάτια από ύφασμα που παραπέμπουν σε ρούχα, ενώ από μια πρώτη εκτίμηση οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Ο κάτοικος της περιοχής του Σουνίου που εντόπισε το σάκο, ο Ηλίας Κατσαρός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 ανέφερε πως το σακ-βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα σε πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού, στα 100 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η τσάντα είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οστά σουνιο σκελετός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ