Δίκαιωση για τον Χριστοδουλόπουλο - Επέστρεψε στην Εθνική ομάδα - iefimerida.gr

Δίκαιωση για τον Χριστοδουλόπουλο - Επέστρεψε στην Εθνική ομάδα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Μίκαελ Σκίμπε λειτούργησε με τη λογική και παρά το γεγονός ότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στις επιλογές του, τελικά τον συμπεριέλαβε σε αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί πω η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος ήταν τον Μάιο του 2016 στο φιλικό με την Αυστραλία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 24 διεθνείς για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (7 Οκτωβρίου 2017, ΓΣΠ Λευκωσίας, 21:45) και το Γιβραλτάρ (10 Οκτωβρίου 2017, «Γ. Καραϊσκάκης», 21:45), με τους οποίους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο των European Qualifiers για το Μουντιάλ 2018.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι ακόλουθοι:
Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.
Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Δίκαιωση για τον Χριστοδουλόπουλο - Επέστρεψε στην Εθνική ομάδα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ