Επιχείρησε να σκοτώσει το γαμπρό της όταν αποκάλυψε το δεσμό τους - iefimerida.gr

Επιχείρησε να σκοτώσει το γαμπρό της όταν αποκάλυψε το δεσμό τους

H Κάθλιν Ρετζίνα Ντέιβις. Πηγή φωτό: Palm Beach County police
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεσμό με το γαμπρό της είχε μια 58χρονη στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και επιχείρησε να τον σκοτώσει όταν αυτός αποκάλυψε την παράνομη σχέση τους.


Η 58χρονη Κάθλιν Ρετζίνα Ντέιβις, από το Palm Beach Gardens στη Φλόριντα, συνελήφθη από την αστυνομία όταν προσπάθησε να πέσει επάνω στον 33χρονο άνδρα έξω από το σπίτι του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αρχές είχαν κληθεί στο σημείο όταν η γυναίκα άρχισε να ρίχνει αυγά στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Ερωτηθείς από την αστυνομία, η κυρία Ντέιβις είπε πως ήθελε να πέσει επάνω στον άνδρα και να τον σκοτώσει, ενώ παραδέχθηκε πως είχε σχέση μαζί του, παρόλο που ήταν παντρεμένος με την κόρη της. Ανέφερε δε, πως ο 33χρονος είχε καταστρέψει την σχέση της με την κόρη της, όταν της ομολόγησε το δεσμό που είχε με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο άνδρας ήταν ο πρώην φίλος της κόρης της αλλά σύμφωνα με τα αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι εφημερίδες, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία του διαζυγίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλόριντα πεθερά γαμπρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ