Ανακοινώθηκε: Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» -Δείτε για ποιο λόγο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκε: Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» -Δείτε για ποιο λόγο [εικόνες]

AP Photo/Shizuo Kambayashi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον μεγαλύτερο φόβο των θαυμαστών της ότι δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία Sex and the City επιβεβαίωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Της δήλωσής της είχε προηγηθεί η αποκάλυψη της DailyMailTV ότι η Κιμ Κατράλ ήταν εκείνη που έκαψε τελικά το SATC3 λόγω των απαιτήσεών της.

«Έχει τελειώσει... δεν το κάνουμε», ξεκαθάρισε η 52χρονη Πάρκερ χθες Πέμπτη όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους στο New York City Ballet Gala. «Απογοητεύτηκα», τόνισε και εξήγησε πόσο καλό ήταν το σενάριο.

«Δεν απογοητεύομαι μόνο για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτή την ιστορία, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που ήταν τόσο εκφραστικό και θέλει ακόμα μία ταινία», σημείωσε επίσης.

Ανακοινώθηκε: Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» -Δείτε για ποιο λόγο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ανακοινώθηκε: Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» -Δείτε για ποιο λόγο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με αυτό τον τρόπο, η Πάρκερ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της DailyMailTV ότι τελικά η Κιμ Κατράλ ήταν εκείνη που προκάλεσε τον τερματισμό της παραγωγής. Η Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως για την πολυαναμενόμενη ταινία, και τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν σε λίγες μέρες, ωστόσο η απαίτηση της 61χρονης Κατράλ να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε αλλιώς δεν θα υπέγραφε για το έργο, έβαλε ταφόπλακα στην τρίτη ταινία.

H Warner Bros αρνήθηκε να ανταποκριθεί στα αιτήματα της Κατράλ και αναγκάστηκε να ακυρώσει την παραγωγή, καθώς αποφάσισε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τους φαν να φτιάξουν μια ταινία με μόνο τρεις από τους τέσσερις κύριους χαρακτήρες.

Ανακοινώθηκε: Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» -Δείτε για ποιο λόγο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από την πλευρά της η Κατράλ δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο. Πάντως αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρξει τρίτο Sex and the City, πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν αιχμές εναντίον της 61χρονης κατηγορώντας της ότι κάνει πάντα το θύμα. «Η Κιμ είχε το θράσος να πει στην Warner Bros ότι θα το έκανε αυτό μόνο αν έκαναν άλλες ταινίες πάνω στις οποίες δούλευε. Γελοίο. Ποια νομίζει ότι είναι; Ο Τζορτζ Κλούνι;» διερωτήθηκε πηγή από την παραγωγή της ταινίας ενώ άλλη τόνισε ότι αυτή η σειρά ήταν εκείνη που την έκανε γνωστή.

Ανακοινώθηκε: Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» -Δείτε για ποιο λόγο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ