Πιτσιόρλας: Ο,τι κι αν αποφασίσει το ΚΑΣ, η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει - iefimerida.gr

Πιτσιόρλας: Ο,τι κι αν αποφασίσει το ΚΑΣ, η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει

Το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα/Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει, οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ o υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Τόνισε, επίσης, ότι το ΚΑΣ έχει γνωμοδοτική αρμοδιότητα και ακόμα κι αν κρίνει ότι ορισμένες εκτάσεις στο Ελληνικό είναι «αρχαιολογικού ενδιαφέροντος», τα έργα θα υλοποιηθούν χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

«Ολόκληρες πόλεις στην Ελλάδα είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και χτίζονται σπίτια κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι το μοναδικό ζητούμενο θα είναι οι εργολάβοι να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

Εξάλλου, απέδωσε την πολιτική ένταση στην επένδυση που έχουν κάνει «κάποιοι» ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει σε αυτά τα έργα».

Επισήμανε, δε, ότι το μνημόνιο για την επένδυση στο Ελληνικό συνήφθη ακριβώς για να αποφευχθούν καθυστερήσεις και άλλα εμπόδια.

Ο κ. Πιτσιόρλας επαναβεβαίωσε ότι το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει πως το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό δεν έχει αλλάξει, εφόσον εγκριθεί το Προεδρικό Διάταγμα και ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για το καζίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιτσιόρλας ελληνικο. κασ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ