Θύμα επίθεσης γνωστός Ελληνας σχεδιαστής -Τον χτύπησαν άγρια μπροστά στα παιδιά του - iefimerida.gr

Θύμα επίθεσης γνωστός Ελληνας σχεδιαστής -Τον χτύπησαν άγρια μπροστά στα παιδιά του

Ο Ερωτόκριτος με τον Λευτέρη Πανταζή / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Μιλώντας στην Espresso, ο γνωστός σχεδιαστής στον χώρο της ανδρικής μόδας, ο οποίος έχει ντύσει πολλούς Έλληνες διάσημους, όπως τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Θοδωρή Μαραντίνη κ.ά., περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη:

«Απ' όσο θυμάμαι, είχε βραδιάσει και γυρνούσα από το μαγαζί στο ατελιέ μου με τα δύο ανήλικα παιδιά μου και συζητούσαμε. Ξαφνικά ένας άγνωστος με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και αμέσως μετά με έσπρωξε με δύναμη στην πόρτα της πολυκατοικίας, αφήνοντάς με λιπόθυμο», εξομολογείται στην εφημερίδα.
Ευτυχώς, ο συνεργάτης του σχεδιαστή βρισκόταν μαζί του μόλις έγινε το συμβάν, με αποτέλεσμα να τρέξει να τον βοηθήσει και να προστατέψει τα παιδιά του, που είδαν με τα μάτια τους όσα συνέβησαν στον πατέρα τους και σοκαρίστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερωτόκριτος σχεδιαστής επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ