Σάλος στον Λευκό Οίκο: Χρησιμοποιούσαν ιδιωτικά emails για κρατικές υποθέσεις - iefimerida.gr

Σάλος στον Λευκό Οίκο: Χρησιμοποιούσαν ιδιωτικά emails για κρατικές υποθέσεις

Φωτογραφία: Εσωτερική έρευνα στον Λευκό Οίκο για τη χρήση ιδιωτικών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λευκός Οίκος διεξάγει εσωτερική έρευνα για τη χρήση ιδιωτικών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς κορυφαίους συμβούλους του προέδρου, έγραψε την Πέμπτη το διαδικτυακό ειδησεογραφικό περιοδικό Politico.

Επικαλούμενο τέσσερις κυβερνητικούς αξιωματούχους τους οποίους δεν κατονόμασε, το περιοδικό διευκρίνισε ότι η έρευνα άρχισε αυτή την εβδομάδα, αφού το ίδιο αποκάλυψε πως ο γαμπρός και κορυφαίος σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ, και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι της αμερικανικής προεδρίας χρησιμοποιούσαν συστηματικά τους ιδιωτικούς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να χειρίζονται κρατικές υποθέσεις.

Μια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων ζήτησε τη Δευτέρα από τον Λευκό Οίκο περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ