Βαρουφάκης: Ο άνθρωπος που ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη κάνει συγκέντρωση στην ταβέρνα «Μπακαλόγατος» - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Ο άνθρωπος που ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη κάνει συγκέντρωση στην ταβέρνα «Μπακαλόγατος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο άνθρωπος που ήθελε να αλλάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη, κάνει συγκέντρωση στην ταβέρνα «Μπακαλόγατος» στην Αίγινα την Κυριακή.

Η συνάντηση διοργανώνεται για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 14:00, με αφορμή το τελευταίο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, «Adults in the Room».

Οπως αναφέρει στο Facebook, «η ομάδα DiEM25 Αίγινα1DSC σε συνδιοργάνωση με την ομάδα DiEM25 Αθήνα1DSC οργανώνουμε εκδήλωση με θέμα "Ευρώπη, Ενηλικίωση, Ανυπακοή"».

Ομιλητές ο Διονύσιος Σκλήρης (διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης) και ο Σωτήρης Μητραλέξης (επίκουρος καθηγητής Φιλοσοφίας - Κωνσταντινούπολη/Winchester).

Δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται συγκέντρωση στο εν λόγω ταβερνείο.

Το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και ιδρυτής της κίνησης DiEM25 είχε διοργανώσει συνάντηση των μελών της κίνησης από όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το aeginasreport, η ομάδα του DiEM25 Αίγινας είχε δημοσιεύσει στο Facebook εικόνες από τη συνάντηση η οποία «έγινε σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο εστιατόριο "Μπακαλόγατος"».

Όπως ανέφερε το συνοδευτικό κείμενο:

«Με την παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου έγινε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα κυρίως θέσεων του κινήματος.

Τα μέλη ήρθαν από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Αγγλία,

Στη συνάντηση μελών παρευρέθηκαν σαν παρατηρητές φίλοι ή ενδιαφερόμενοι για το κίνημα και την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ