Ηττες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε φιλικά με τουρκικές ομάδες - iefimerida.gr

Ηττες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε φιλικά με τουρκικές ομάδες

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κατάφεραν να κερδίσουν Μπεσίκτας και Νταρουσάφακα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα σε φιλικά παιχνίδια.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε δίχως τους Σπανούλη (τενοντίτιδα στο γόνατο), Παπανικολάου (επέμβαση στον αστράγαλο) και Στρέλνιεκς (έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει κάκωση στον ώμο), οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα από την Μπεσίκτας με 70-65, για το τουρνουά που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι. είχαν για κορυφαίο τους παίκτη τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 14 πόντους (2/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/4 βολές) και 4 ασίστ, σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού Superfoods πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, έφερε νέα φιλική ήττα. Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν στον μικρό τελικό του Gomelsky Cup απέναντι στην Νταρουσάφακα, η οποία πήρε τη νίκη στην παράταση (78-75). Μέσα σε όλα βέβαια, απέκτησαν έναν σοβαρό λόγο για να ανησυχούν, αφού πέντε λεπτά πριν από το τέλος του β' δεκαλέπτου είδαν τον Κέι Σι Ρίβερς να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ. Σε προσπάθεια για λέι απ, ο 30χρονος φόργουορντ γύρισε τον αριστερό αστράγαλο και κατευθύνθηκε άμεσα στον πάγκο, δίχως πάντως κάποια βοήθεια. Εν αναμονή λοιπόν εξετάσεων και ενημέρωσης για το διάστημα απουσίας του από την δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ