2χρονη κλέβει το ποπ κορν του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος δεν παίρνει... χαμπάρι! [βίντεο] - iefimerida.gr

2χρονη κλέβει το ποπ κορν του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος δεν παίρνει... χαμπάρι! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο αυτή η μικρούλα θα μπορούσε να κλέψει το φαγητό του πρίγκιπα Χάρι και κανείς να μην πει το παραμικρό.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι άφησε τη σύντροφό του Μέγκαν Μαρκλ σπίτι και πήγε μόνος του να παρακολουθήσει έναν αγώνα βόλεϊ στο πλαίσιο των Invictus Games.

Εκεί έκανε μία καινούργια φίλη, τη μόλις 2 ετών Έμιλι, με την οποία ο Χάρι έπαιξε, γέλασε και έκανε γκριμάτσες, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν πως ο πρίγκιπας θα γίνει τρελός χαζομπαμπάς μια μέρα.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως τον ήθελε μόνο για τα ποπ κορν του, καθώς δεν σταμάτησε να βάζει το χέρι της στο κουτί του, παίρνοντας ανενόχλητη καλαμπόκι.

Βέβαια, η Έμιλι δεν ήταν ένα εντελώς ξένο κοριτσάκι, αλλά ήταν η κόρη του φίλου του Χάρι από τότε που ο ίδιος ήταν στο Αφγανιστάν.

Μπορεί ο Χάρι να μην αντιλήφθηκε στην αρχή ότι η μικρή έτρωγε από τα ποπ κορν του, καθώς είχε πιάσει την κουβέντα, αλλά όταν το κατάλαβε αποφάσισε να την πειράξει.

Έτσι ο Χάρι πήρε αμέσως το κουτί με το ποπ κορν μακριά της, και μετά της έδωσε μόνο ένα.

Όπως είναι φυσικό, τα βρετανικά Μέσα όχι μόνο δεν το άφησαν ασχολίαστο, αλλά δεν παρέλειψαν να αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Χάρι μετά από αυτό είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι ποπ κορν viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ