Ο Βαρουφάκης στέλνει μήνυμα στον Σόιμπλε μέσω t-shirt -Ενας ανάπηρος σε αμαξίδιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης στέλνει μήνυμα στον Σόιμπλε μέσω t-shirt -Ενας ανάπηρος σε αμαξίδιο [εικόνα]

Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Πηγή φωτό: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μήνυμα με αποδέκτη τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φαίνεται πως θέλησε να αποστείλει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κινήματος DiEM 25 στην Πάτρα, θέλησε να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα στον Σόιμπλε. Όχι με λόγια, αλλά με το σκίτσο που είχε το t-shirt που φορούσε.

Ο @yanisvaroufakis από την Πάτρα απαντά σε ερώτηση του κοινού pic.twitter.com/y1iYvpPINT


Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο μπλουζάκι απεικονίζεται ένας άνδρας σε αμαξίδιο που «πατάει» επάνω σε κάποιον άλλο και συνοδεύεται από τη λεζάντα «It’s the economy stupid!» («Είναι η οικονομία, ηλίθιε!»).

Να σημειωθεί πως η έκφραση «είναι η εφαρμογή, ηλίθιε» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά του Αλέξη Τσίπρα για την εφαρμογή της συμφωνίας Ελλάδας - δανειστών, στη διάρκεια συνεδρίου στο Νταβός της Ελβετίας τον Ιανουάριο του 2016. Τότε είχε ξεσπάσει σάλος, με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, να υποστηρίζει πως «δεν επρόκειτο επ’ ουδενί για προσβολή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ