Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση με τη Γιουβέντους - Τα εύσημα στον Λεμονή - iefimerida.gr

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση με τη Γιουβέντους - Τα εύσημα στον Λεμονή

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-0 από την Γιουβέντους στην Ιταλία όμως στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων επικράτησε ικανοποίηση σε αρκετά μεγάλο βαθμό για την εμφάνιση της ομάδας.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αφού αποθέωσε τον Τάκη Λεμονή για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έδωσε τα συγχαρητήριά του και στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση.

Στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και οι δηλώσεις του νέου προπονητή της ομάδας.

Ο Τάκης Λεμονής έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια. «Τα δώσατε όλα και αυτό μετράει! Ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχω να σας πω ότι πραγματικά όλοι σας κάνατε μία πολύ καλή προσπάθεια. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας χαροποιεί όμως το σημερινό ματς μπορεί να αποτελέσει μία καλή αρχή για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Προχωράμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ