H σοφιστικέ εμφάνιση της 59χρονης Σάρον Στόουν με σατέν ροζ φόρεμα και χωρίς μακιγιάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

H σοφιστικέ εμφάνιση της 59χρονης Σάρον Στόουν με σατέν ροζ φόρεμα και χωρίς μακιγιάζ [εικόνες]

Η ηθοποιός Σάρον Στόουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σοφιστικέ εμφάνιση στα ροζ από την κορυφή ως τα νύχια και χωρίς μακιγιάζ έκανε η Σάρον Στόουν σε δείπνο με γοητευτικό συνοδό στο δυτικό Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, η οποία έγινε σε όλο τον πλανήτη γνωστή από την αστυνομικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Μάρτιο του 2018 θα συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής.

Η ίδια το έχει αποδεχτεί, ηθοποιός και ταινία έχουν ταυτιστεί απόλυτα. Αυτό που δεν έχει αποδεχτεί εύκολα είναι η σχέση της με το χρόνο. Η Σάρον Στόουν είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει.

Παρόλα αυτά, σε κάθε εμφάνισή της τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων. Αυτό συνέβη και στην πρόσφατη εμφάνισή της με total pink, σε βραδινή έξοδο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την τελευταία σοφιστικέ εμφάνιση της Σάρον Στόουν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρον Στόουν μακιγιάζ εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ