Champions League: Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε, ήττα 2-0 από τη Γιουβέντους [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε, ήττα 2-0 από τη Γιουβέντους [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... θηρίο μέχρι να μπει ο Ιγκουαΐν στο ματς και λύγισε στο φινάλε από τη Γιουβέντους.

Ετσι, με τα γκολ του Αργεντίνου στο 69' και του Μάτζουκιτς στο 80' η Γιούβε κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Τορίνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι Πειραιώτες με κορυφαίο τον Βέλγο πορτιέρο Προτό κράταγαν το μηδέν, αλλά όταν ο Ιγκουαΐν μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή, άλλαξαν τα πάντα. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή στάθηκε καλά, ήταν και τυχερή όταν έπρεπε, όμως στο φινάλε «μίλησε» η παγκόσμια κλάση των περσινών φιναλίστ του Champions League μέσα στην έδρα τους.

Οι Πειραιώτες ήταν φανερά πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την 1η αγωνιστική κόντρα στη Σπόρτινγκ και σίγουρα πιο ορθολογικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσο το ματς ήταν στο 0-0 είχε δύο καλές στιγμές να ανοίξει και το σκορ, θέτοντας διαφορετικά δεδομένα. Συμπερασματικά, από μία τόσο δύσκολη αναμέτρηση που εγκυμονούσε κινδύνους, η ομάδα του Τάκη Λεμονή παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, με τον έμπειρο τεχνικό να βγάζει θετικά συμπεράσματα εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα (κυρίως) και σε Champions League.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα με γκολ του Σουάρες κέρδισε με 1-0 την Σπόρτινγκ στην Λισσαβόνα.

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

  • Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0
  • Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Μπαρτσελόνα 0-1

Η βαθμολογία:

  1. Μπαρτσελόνα 6 (0-4)
  2. Γιουβέντους 3 (2-3)
  3. Σπόρτινγκ Λισσανόνας 3 (3-3)
  4. Ολυμπιακός 0 (2-5)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81' Μπενατιά), Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κουαδράδο (60' Ιγκουαΐν), Ντούγκλας Κόστα (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Tάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένχελς, Κούτρης, Ζντιέλαρ (77' Φορτούνης), Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο (71' Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88' Μάριν)

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

via GIPHY

via GIPHY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γιουβέντους Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ