Ποτάμια οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη -Επιχείρηση απεγκλωβισμού και κυκλοφοριακό κομφούζιο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ποτάμια οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη -Επιχείρηση απεγκλωβισμού και κυκλοφοριακό κομφούζιο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το «seleo.gr», πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου με ειδικές ανάγκες που εγκλωβίστηκε στο σπίτι του στον Δενδροπόταμο, ενώ ταυτόχρονα οχήματα της πυροσβεστικής επενέβη σε σπίτια στην οδό Πελοπίδα και μετέφερε παιδιά σε ασφαλή μέρη.

Παράλληλα, εξαιτίας της βροχής με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα δυτικά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Προβλήματα υπάρχουν και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Γαννιτσών. Συγκεκριμένα, τα ΚΤΕΛ Μακεδονία έχουν πλημμυρίσει με τα νερά να «τρέχουν» μέσα στο σταθμό, ενώ ο χώρος των λεωφορείων του ΟΑΣΘ που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα ΚΤΕΛ έχει μετατραπεί σε τεράστια λίμνη.

Ποτάμια οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη -Επιχείρηση απεγκλωβισμού και κυκλοφοριακό κομφούζιο [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Ποτάμια οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη -Επιχείρηση απεγκλωβισμού και κυκλοφοριακό κομφούζιο [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σε «ποτάμια» έχουν μετατραπεί, η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Εύοσμο, ενώ ισχυρή είναι η βροχόπτωση και στα Διαβατά.

Μεγάλο είναι το ύψος του νερού, στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα, στην οποία εμπλέκονταν 4 ΙΧ.

Λόγω της βροχής, αναβλήθηκε η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στη Μονή Λαζαριστών.

Πηγή βίντεο: seleo.gr

Φωτογραφίες: thessnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βροχή Θεσσαλονίκη προβλήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ