Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν -Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν -Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς

Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν (Φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς για μπαϊπάς υποβλήθηκε ο θρύλος του σινεμά, Αλέν Ντελόν.

Σύμφωνα με το περιοδικό, «Ici Paris» ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε συνεχείς πόνους στην πλάτη και το αριστερό πόδι.

Μετά την πεντάωρη χειρουργική επέμβαση πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Ντελόν, που είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, παραμένει υπό παρακολούθηση και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

Ο διάσημος ηθοποιός, που στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις του είχε πει πως είναι πολύ επηρεασμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του Mireille Darc, τον Αύγουστο.

«Ηταν η γυναίκα της ζωής μου», είχε πει υποστηρίζοντας πως ότι είναι καλύτερα που είναι πια μεγάλος και όχι 40, επειδή δεν θα έχει πολύ χρόνο να ζήσει χωρίς αυτή, εκδηλώνοντας την επιθυμία να «φύγει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέν Ντελόν νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ