Ξαναχτύπησαν οι Anonymous Greece -Στο στόχαστρο και πάλι η ΤτΕ - iefimerida.gr

Ξαναχτύπησαν οι Anonymous Greece -Στο στόχαστρο και πάλι η ΤτΕ

Φωτογραφία: Facebook/Anonymous
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαναχτύπησαν οι Anonymous Greece, οι οποίοι μια ημέρα μετά την ανάρτηση εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργείου Εσωτερικών στο διαδίκτυο, ισχυρίζονται ότι πραγματοποίησαν επίθεση Botnet στα συστήματα της ΤτΕ.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, οι Anonymous αναφέρουν ότι η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στις «ειρωνίες της Τράπεζας της Ελλάδος».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την δημοσιοποίηση των πληροφοριών την Τρίτη, η ΤτΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι τα αρχεία ήταν δημόσια. «Ανθρακες ο θησαυρός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες! Υποστηρίζουμε τον Ελληνικό λαό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ μαζί τους! Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι ειρωνείες της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί Botnet attack στα συστήματα της. Τα χτυπήματα επηρεάζουν τα συστήματα και λιγότερο το site. #AnonymousGreece».

Οι χρήστες μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΤτΕ αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις, σημειώνονται καθυστερήσεις.

Ξαναχτύπησαν οι Anonymous Greece -Στο στόχαστρο και πάλι η ΤτΕ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤτΕ Τράπεζα της Ελλάδος anonymous
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ